Filme studențești

A Love Story

La o petrecere, un bărbat virgin se îndrăgostește de o fată, iar prietenii lui fac tot posibilul să îl ajute prin niște metode mai puțin ortodoxe. Noaptea escaladează în evenimente neobișnuite, iar realitatea tânărului începe să fie pusă la îndoială eliberându-și toate refulările și dorințele lui ascunse față de fată.

 

Dramă, Experimental, 2019, 16 min.

Regia: Andrei Olănescu

Contraindicații

În timp ce așteaptă vizita soțului plecat la muncă în străinătate, o femeie trebuie să se confrunte atât cu propria nehotărâre în privința relației, cât și cu așteptările mamei ei.

Dramă, 2019, 19 min.

Regia: Lucia Chicoș

 

Doi Fără

Unele lucruri nu au rezolvare. Nu trec, nu se transformă în ceva frumos. Ele trebuie doar acceptate. Doi părinți tineri sunt nevoiți să își vadă de cursul vieții de zi cu zi și să trăiască în continuare în apartamentul lor, după ce băiatul lor de 4 ani moare. Timpul se dovedește a fi singurul care poate vindeca rănile. El nu poate fi grăbit, rănile nu pot fi vindecate mai repede, nimic altceva decât a aștepta nu poate fi făcut.

Dramă, 2020, 30 min.

Regia: Miruna Minculescu

 

Vânătoare de Hipopotam și Crocodil

Un tablou pierdut, cincisprezece ipocriți, doi escroci, cu toții au servit un cunoscător ghinionist și un copil cinstit.

Comedie, 2019, 21 min.

Regia: Germain Kanda

 

Lumi paralele

În seara protestelor din București din 10 august 2018, părinții lui Alex îi organizează acestuia o petrecere pentru a sărbători intrarea lui la facultate. Însă acesta încearcă să iasă din mediul protectiv din care face parte și să cunoască și cealaltă față a lucrurilor, cea a violențelor dure de pe străzi și motivul pentru care acestea au loc.

Dramă, 2019, 15 min.

Regia: Andrei Tache-Codreanu

 

Probleme la apartamentul 14

În urma unei inundații, un cuplu primește o vizită neașteptată de la vecinii mai în vârstă. Spiritele se încing și încep să iasă la iveală problemele celor doi tineri.

Dramă, 2019, 16 min.

Regia: Radu Barbu